Balatoni táborba hívja a diákokat a Microsoft

A Microsoft Magyarország a nyári szünetben lehetőséget kínál a középiskolai hallgatóknak és a felsőoktatásban tanulóknak arra, hogy a munkavállaláshoz és a továbbtanuláshoz szinte elengedhetetlen informatikai ismereteket megszerezhessék, és szakmailag továbbképezhessék magukat. A tanulni vágyók az IT Vakáció elnevezésű egyhetes szakmai képzés folyamán fejlesztői és adminisztrátori tananyagok közül választhatnak, és megismerkedhetnek a szoftvercég technológiáival.

A tábor helyszínéül a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Tábort választották, ahol sporteseményekkel, ügyességi versenyekkel színesedik majd az oktatási program. A nem szakmai programok között szerepel Xbox 360-bajnokság, lanparty, filmvetítés, focibajnokság és persze a pihenés, napozás is.

A tanfolyamok 5+1 naposak (ebből 5 nap képzés). A részvétel díja 25 000 forint középiskolásoknak és 27 000 forint a felsőoktatásban tanulóknak. A regisztrációs díjat teljes egészében a szállás és napi háromszori étkezés költségeinek fedezésére fordítják, a tanfolyam és a hozzá kapcsolódó eszközök és juttatások minden diák számára ingyenesek. A kurzusok folyamán a résztvevők 5 nap alatt 25 órányi géptermi gyakorlaton vesznek részt. A felsőoktatási kurzusok július 15-27. között, míg a középiskolai tanfolyamok július 29–augusztus 10. között folyamatosan kerülnek megrendezésre. Az előbbiek célja a hallgatók MCP (hivatalos Microsoft-minősítés) vizsgára való felkészítése.

Azóta történt

Előzmények