Ellenzi a kriptovilágba lépést a Discord felhasználói tábora

Miután az ügyvezető az ethereum és az NFT-k irányába kormányoz, tömegével mondják vissza az előfizetést a Discord Nitro felhasználói.

A Discord felhasználói visszajelzésekre fenntartott fórumát tömegével lepték el a Discord Nitro felhasználóinak panaszai – sorra mondják vissza az előfizetéseiket.

Mindezt Jason Citron ügyvezető egyik tweetje okozta: Citron az ethereum és az NFT-k felé kormányoz, válaszul Packy McCromick Discordról és Web 3.0-s lehetőségeiről szóló értekezésére.

Árulkodó képernyőképet is mellékelt, amelyről gyorsan kiderült, hogy nem csak az ethereum-fiók kapcsolható a Discordhoz, hanem a MetaMask és a WalletConnect is. Ezek a tárcák az ethereum blokkláncán lévő NFT-k vásárlásához használhatóak.

A háborgó közösség jelentős része nem kér a kriptointegrációból – egyeseket az energiafogyasztás aggaszt (a Discord több mint 150 millió havi szinten aktív felhasználóval rendelkezik), mások az NFT-kereskedelmet hasonlítják piramisjátékhoz.

A tiltakozásokat ellenére a nyitás valószínűleg megvalósul, ezt jelzi a kiadás előtti kép közzététele is. Amennyiben a reakciókat akarták felmérni, sikerült: erősen megosztott a Discord-közösség a kriptovilágba lépéssel kapcsolatban.

Azóta történt

Előzmények