Elkaszálnák a gigantikus sportstreaming-platformot

Trösztellenes pert indított a FuboTV, hogy blokkolja az ESPN, a Fox, a Hulu és a Warner Bros. Discovery közös, óriási sportstreaming-platformját.

Amint arról beszámoltunk, a Disney (az ESPN révén), a Fox és a Warner Bros. Discovery közös együttműködés keretében indítanának el idén ősszel egy mindennél hatalmasabb sportstreaming-platformot, amivel azokat a fiatalokat is beszippantanák, akik nem is hajlandóak tévét nézni.

Most azonban gond lehet a projekttel: a sportokra specializálódott streamingszolgáltatás, a FuboTV trösztellenes pert indított a Disney, a Fox és a Warner Bros. Discovery ellen.

A vád szerint a közös platform elpusztítja majd a riválisokat és felveri a fogyasztói árakat.

A gigantikus szolgáltatás egyébként a cégek széles portfólióját egyesítené, a létező összes jogot egybeolvasztaná, legyen szó NFL-ről, NBA-ről, MLB-fől vagy FIFA világbajnokságról, bármilyen egyéb versenysorozatról. A szolgáltatásnak még nincs neve, de olyan minden-egyben csomagot kínálnának, ami a tévécsatornákat is beolvasztja, mint az ESPN, a TNT vagy az FS1, továbbá minden streamelt sporttartalom.

Azóta történt

Előzmények