Nyerj egy belépőt a hackertalálkozóra!

2010 hackerkonferenciákkal jól ellátott évnek ígérkezik, ugyanis három rendezvény (Ethical Hacking, Hactivity, ITBN) is csábítja idén az érdeklődőket. Az első a sorban a NetAcademia Ethical Hacking 2010 konferenciája, melyet április 29-én 9 és 17 óra között rendeznek meg a Cinema City Arénában. Az előadásokat a NetAcademia oktatói mellett a témában jártas rutinos szakemberek tartják.

Webes biztonság, behatolástesztelés, registry-hackelés, információs háború, vezeték nélküli hálózatok, a számítógépek „távirányítása” és a sebezhetőségek elemzése szerepel a repertoárban, s az előadások, ismerve szakértőket, többségében igen mélyek, technológiai jellegűek lesznek.

Elsősorban tehát a bitvadászoknak ajánlott a megjelenés, de természetesen a hackelés első lépéseivel éppen csak ismerkedők is megtudhatják, hogy hol tart ma a szakma. A belépő magánszemélyeknek 20 ezer forint, cégeknek 25 ezer forint, de olvasóink lapunk játékában három belépőt is nyerhetnek, a nem kevésbé értékes IT Café póló és PH! egérpad mellett.

Azóta történt

Előzmények