A Microsoft Magyarország távozó vezetője visszatér a Graphisofthoz

A Graphisoft ma bejelentette, hogy Drajkó Lászlót, a Microsoft Magyarország leköszönő vezetőjét nevezi ki az amerikai kontinensért felelős értékesítési elnökhelyettes pozíciójába 2012. február 1-jétől.

Drajkó László 2007 óta volt a Microsoft Magyarország vezetője. A Graphisofthoz most csatlakozik második alkalommal, a Microsofthoz történő távozása előtt nemzetközi értékesítési vezetőként dolgozott a cégnél.

„Örömmel üdvözöljük László visszatértét. A Microsoft Magyarország vezetőjeként szerzett friss tapasztalatai segíteni fogják észak- és dél-amerikai terjeszkedésünket, összhangban az ezekre a földrajzi területekre fókuszáló növekedési terveinkkel” – nyilatkozta Várkonyi Viktor, a Graphisoft vezérigazgatója.

Drajkó László kinevezése már a cég új stratégiájába illeszkedik, ami az értékesítés szervezeti felépítését úgy alakítja át, hogy az hatékonyan támogassa a cég fejlesztési céljait. Ezt a célt szolgálják a vállalkozás jelentős beruházásai a legtehetségesebb szoftverfejlesztők, értékesítési és marketingszakemberek céghez csábításában is.

Azóta történt

Előzmények