Új üzletág-igazgatót nevezett ki a HP

A Hewlett-Packard Magyarország bejelentette, hogy augusztus elsejétől Takáts Kristóf (30) tölti be a HP személyi számítógép üzletágának igazgatói, illetve vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

A műszaki végzettségű Takáts közel 10 éve foglalkozik HP-termékekkel. A CHS Magyarország Kft. kötelékében a HP hardveroldali eszközeinek (szerverek, asztali és hordozható személyi számítógépek) értékesítésével foglalkozott, majd 2003 tavaszától a HP Magyarország csapatában folytatta pályáját a HP asztali és hordozható személyi számítógépeinek termékvonalán. Két éve vezeti a termékcsoport értékesítésért és marketingért felelős csapatát, és az üzletág fogyasztói termékek piacának fejlesztésén dolgozott. Takáts irányítása alatt vezette be a cég az általános célú notebook-családot a fogyasztói piacra, és stabilizálta, majd növelte részesedését az asztali gépek piacán eladott eszközök darabszámait illetően.

Az új igazgató augusztus elsejétől a HP teljes kliensoldali eszközeinek értékesítését végző személyi számítógép üzletág igazgatójaként kiemelten a fogyasztói piacra figyel majd, hiszen a cég ősszel teszi elérhetővé a Pavilion notebookokat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények