Újra meghirdeti innovációs pályázatát az Invitel

Az idén is – immár harmadik alkalommal – meghirdeti az InnoMax pályázatot az Invitel. Az InnoMax Díjra kis- és középvállalatok nevezhetnek megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel. „Az InnoMax Díjjal az Invitel támogatni és ösztönözni szeretné az innovatív kis- és középvállalatokat, hogy merjenek új dolgokat létrehozni, új irányokba elindulni, és példát mutatva teremtsenek biztos alapot az innovatív gondolkodás elterjedésének” – mondta Zsembery György, a távközlési vállalat vezérigazgató-helyettese, aki egyben az InnoMax Díj zsűrijének elnöke is.

A díjra nem kizárólag szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg az üzleti innováció – így például termelési, logisztikai, illetve akár HR-területről is érdemes nevezni. Erre november 28-tól 2012. február 21-ig van mód a pályázat weboldalán. Az idén is három kategóriában lehet pályázni: 5-19 fős, 20-69 fős és 70-250 fős vállalatok jelentkezését várják.

A tavalyi év kedvező tapasztalatai alapján ismét elindul az InnoApps pályázat is, azaz a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló alkalmazásfejlesztők versenye. Itt két kategóriában nevezhetnek a fiatalok: az üzlethez, munkához kötődő, komolyabb témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a könnyedebb hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában.

Azóta történt

Előzmények