Keresőoldal menedzsereknek

A jövő év elején indul a Monitor110 nevű új szolgáltatás, mely kifejezetten gazdasági információk után kutat a világhálón, s egy egyszerű keresőénél sokkal gazdagabb lehetőségeket kínál felhasználóinak.

A különleges keresőmotor közel 40 millió forrást monitoroz majd, hogy a gazdasági trendek és a fejlesztési irányzatok felől a legfrissebb információkat kínálja.


Forrás: monitor110.com

Roger Ehrenberg, a Monitor110 elnöke az AFP-nek elmondta, hogy a kereső figyeli a legújabb weboldalakat, a kormányzati portálokat, a szabályozókat, törvényeket tartalmazó oldalakat, a blogokat, az egyesületek oldalait és a helyi lapokat, s az algoritmus, amelyet használnak, a forrásokat megbízhatóságuk és tekintélyük alapján is rangsorolja. Különös hangsúlyt fektetnek az egyre növekvő számú blogokra és a weblogokra, mert ezeken az oldalakon igen sok olyan információ található, melyek a „hivatalos” szájtokon nem szerepelnek.

A 2007 elején induló keresőt kifejezetten menedzsereknek, gazdasági, pénzügyi szakembereknek szánják, s az alapítók azt remélik, hogy szolgáltatásuk jelentősen megkönnyíti a befektetési lehetőségek mihamarabbi felismerését, a még kialakulóban lévő trendek felismerését.

Azóta történt

  • Blogot indít az econet vezérkara

    Csatlakozva a mind gyakoribb céges blogok sorához, nagyszabású médiaterveiről a jövőben az econet.hu is saját blogjában kíván beszámolni.

Előzmények