Ma indul a Nokia telefongyűjtő akciója

A környezetvédelem jegyében országos telefongyűjtő akciót hirdet a Nokia. A kezdeményezés keretében 2005. december 5-étől mindazok, akik használaton kívüli, akár működésképtelen Nokia telefonjaikat visszaviszik az akcióban résztvevő Nokia üzletekbe, ajándékba egy WWF-logóval díszített plüsspandát kapnak.

Az akcióval a Nokia nemcsak a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását, hanem a WWF magyarországi tevékenységét is támogatja. A WWF Magyarország közel 15 éve dolgozik azért, hogy az emberiség nagyobb harmóniában éljen a természettel. "Ez a közös akció a Nokiával segít küldetésünk teljesítésében, hiszen célunk a tisztább és biztonságosabb környezet megteremtése" – nyilatkozta Márkus Ferenc, a WWF Magyarország igazgatója. "Szeretnénk biztatni minden Nokia tulajdonost, hogy vigyék vissza használaton kívüli mobiljaikat a kijelölt üzletekbe és csatlakozzanak kampányunkhoz!"


www.wwf.hu

"A környezet megóvása mindannyiunk közös kötelessége. A környezetvédelem iránti elkötelezettség jegyében a Nokia már több éve biztosítja annak a lehetőségét Magyarországon, hogy a régi, már nem használt Nokia mobiltelefonokat és tartozékokat a tulajdonosok visszajuttassák az üzletekbe. Célunk, hogy a készülékeket újra felhasználhatóvá tegyük, a környezetre káros anyagokat pedig megfelelő módon tudjuk semlegesíteni" – mondta Imfred de Jong, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A Nokia arra ösztönzi a telefonhasználókat, hogy az ország egész területén megtalálható, az újrahasznosítást segítő gyűjtőládákba ne csak a kiszolgált készülékeket, hanem a régi Nokia tartozékokat is juttassák vissza. Igaz, panda nem jár értük, de a környezetet ezzel is védjük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények