Megtölti a piacot indiai termékekkel az Amazon, divat a Made in India

2025-re 20 milliárd dollárnyi terméket exportálna Indiából az Amazon.

Az Amazon azt tervezi, hogy 2025-re már 20 milliárd dollárnyi terméket exportál Indiából, ehhez pedig több ezer kisebb eladót toboroz a platformjára.

A globális kereskedelemért felelős Bhupen Wakankar szerint idén is rengetegen szerződtek partnerként, de most nagyon felskáláznák a dolgokat, hatalmas a kereslet a „Made in India” jellegű háztartási eszközökre, gyermekjátékokra, organikus étrendkiegészítőkre is.


[+]

A B2C exportplatform, az Amazon Global Trade hatalmas népszerűségnek örvend Indiában, eddig több mint 100 ezer kis gyártót nyertek Indiában. A legtöbb most először találkozik exporttal, sokan ezért mondták fel az állásukat – most pedig a globális piacot is elérik, a cégük nagyot nő, és globálisan több mint 200 millió Amazon Prime-tagot is elérnek. A program 120 dolláros díját 1 dollárra csökkentik ráadásul az első három hónapban.


[+]

Az idei ünnepi alkalmak során nagy keresletet tapasztalnak az indiai termékek iránt az USA-ban, Nagy-Britanniában, Kanadában, Ausztráliában és Németországban is.

Azóta történt

Előzmények