Átalakította mobilnetes csomagjait a Magyar Telekom

A cég ma jelentette be, hogy új szolgáltatásukban az új internetezési szokásokhoz igazodó tematikus adatopciók lehetővé teszik, hogy a felhasználók egyéni, a saját igényeiknek megfelelő „csomagot” állíthassanak össze. Ugyanakkor lehetőség van a meglévő csomagok felturbózására is, anélkül, hogy az ügyfélnek hosszú távra el kellene köteleznie magát.

Az október 1-jén, azaz ma debütáló új portfóliót úgy alakították ki, hogy azok teljesen a mobileszköz-felhasználók egyéni szokásaihoz igazíthatók legyenek, és így mindenki a saját tartalomfogyasztási szokásainak megfelelően egészíthesse ki, az így akár korlátlan adatmennyiséget is biztosító előfizetését.

A vállalat felmérése szerint az okostelefonjukon mobilinternettel rendelkező ügyfelek átlagosan havi 40 órát töltenek internetezéssel, ezen belül vannak, akik szinte csak közösségi oldalakat látogatnak, vannak, akik csak böngésznek és e-maileznek, de vannak az éjszakai baglyok is, akik éjfél után neteznek, és vannak például a netes tévésorozat-rajongók. A Telekom korlátlan tematikus adatopciói elnevezésükben is követik a leggyakoribb tevékenységeket, így jöttek létre a: Közösségi oldalak, a Böngészés és e-mail, az Éjszakai net, a TV és Film (TVGO) nevű adatopciók. Az új tematikus mobil adatopciók korlátlanul igénybe vehetők a célnak megfelelően akár egyenként, de akár variálva is.

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója így nyilatkozott: „A frekvenciapályázat eredményeként lehetővé válik a mobil széles sávú szolgáltatások lefedettség- és kapacitásbővítése, és a Magyar Telekom 4G lefedettségének további dinamikus bővítésével, még szélesebb körben tehetjük elérhetővé ügyfeleink számára a mobilinternetezés új korszakát jelentő szolgáltatásokat. Új, korlátlan tematikus mobiladatcsomagjaink pedig ajánlati oldalról adhatnak újabb lökést a 4G mobilinternetezés további térnyerésének.”

Modulos

Az új portfólió további újdonsága, hogy a már meglévő mobilinternet-csomagok is tovább bővíthetők, a szintén október 1-től bevezetett 1 és 3 gigabájtos változatban elérhető Turbó adatbővítő opciókkal. A Turbó opciók nagy előnye, hogy eseti jelleggel használhatók, az ügyfeleknek nem kell hosszú távra elköteleződni. A 30 napra megrendelhető Turbó opciót választókat nem terhelik hűségidővel, ugyanakkor a használat tervezhető, hiszen bármikor bekapcsoltatható, amikor épp szükség van rá, anélkül, hogy állandó havi költséget jelentene. A Turbó forgalombővítővel megvásárolt adatmennyiség megosztható DuoNet opcióval 2 SIM kártya között.

Azon ügyfelek számára, akik korábban a Facebook Zero szolgáltatást vették igénybe, október 1-től zökkenőmentes átmenetet jelenthet a havi, sőt akár időszakos díjjal is elérhető korlátlan Közösségi oldalak adatopció. A Közösségi oldalak adatopciót választva már nemcsak a Facebook szöveges tartalmait, de további 10 közösségi oldal szöveges és képi tartalmait is böngészhetik.

A fenti ajánlatok lakossági és üzleti ügyfelek számára is elérhetők, de a feltételek különbözhetnek. A részletes feltételek a Telekom honlapján olvashatók.

Azóta történt

Előzmények