Megújult a rEVOLUTION ügyviteli programja

Új struktúrában, új funkciókkal és új néven jelent meg a rEVOLUTION Iroda Sorozat ügyviteli szoftvercsalád. A rEVOL Express újdonsága, hogy a kisvállalati felhasználók a számukra hasznos funkciókat tartalmazó modulokból állíthatják össze a működésüknek legmegfelelőbb ügyviteli szoftvert. A vállalatok a Számlaíró és SzámlaVarázsló alapmodulhoz további hét kiegészítő modul – Készletkezelő, Házipénztár, Kereskedelem, Pénzügy, Deviza, Üzleti Analitika, illetve Pénztárgép modul – közül választhatnak, így a lehetséges több mint 100 különböző variáció közül a vállalkozás anyagi lehetőségeinek, profiljának és bővülésének megfelelő rendszert használhatják. A speciális termékkombinációkat választó cégek így akár 30-60 százalékkal alacsonyabb áron juthatnak a számukra megfelelő szoftverhez – állítja a rEVOLUTION.

A rEVOL Express hálózatba is telepíthető, így különböző gépeken egyetlen adatbázist használva dolgozhatnak a cég munkatársai. A többcéges verzióban a rendszer maximum 10 cég kezelésére képes, a felhasználó ez esetben a belépéskor választja ki, hogy melyik cég adataival dolgozik.

Az Iroda Sorozatban számos funkció eddig csak egy nagyobb csomag részeként, összességében magasabb áron volt elérhető. A rEVOL Express újdonsága, hogy a vevők csak azokért a funkciókért fizetnek, amelyekre szükségük van. A rEVOL Expressben az önállóan is használható alapmodulok egységesen 19 990 forintba kerülnek, míg a kiegészítő modulok ára nettó 9990 forint. Így például a csak készletnyilvántartást végző program a rEVOL Express esetében 19 990 forintba kerül, míg ugyanez a funkció korábban 49 900 forintos áron volt elérhető az SzámlaVarázsló Standard változat részeként. Az új, kedvezőbb árképzési modelltől a rEVOLUTION azt várja, hogy a jelenleginél is több cég áll át a kényelmesebb gépi számlázásra.

Azóta történt

Előzmények