Mit keres Ronaldinho az IT.newson?

Helyesen tippeltek azok az olvasóink, akik az utóbbira tették voksukat: a Lenovótól az imént kaptuk a hírt, hogy mostantól Ronaldinho, az elmúlt két évben az év játékosának választott brazil csodalabdarúgó lesz a márka nagykövete a világban.

A sajtóközlemény egyik legnagyobb szenzációja, hogy megtudjuk belőle Ronaldinho valódi nevét: a Barcelona sztárja Ronaldo de Assis Moreira néven írta alá a Lenovo szerződését. Ennek értelmében a világhírű futballista világszerte szerepelni fog a Lenovo marketingkampányában és a nemrég bemutatott Lenovo márkájú laptopok és asztali PC-k promóciós tevékenységében.

"Az FC Barcelona és Ronaldinho világszínvonalú játékról és csapatszellemről tesz tanúbizonyságot a pályán, és mindig tökéletesíteni próbálják teljesítményüket – mondta Milko van Duijl, a Lenovo EMEA-régióért felelős elnöke. "Ezek a törekvések megegyeznek azzal, ahogyan mi a Lenovonál gondolkodunk – hisszük, hogy Ronaldinho hűen testesíti meg innovációs kultúránkat és a tökéletességre való törekvésünket."

A brazil kiválóság – bizonyítva, hogy nemcsak a labdával, hanem a szavakkal is ördögien bánik – marketingeseményeken ritkán hallható őszinteséggel és személyes hangvétellel kommentálta az együttműködést: "Boldog vagyok, hogy én lehetek a Lenovo márka nagykövete világszerte" – mondta Ronaldinho. "A családommal és barátaimmal való kapcsolattartástól kezdve az edzésmunkán, gyakorlataim kidolgozásán át a Barcelona bajnoki helyezésének nyomon követéséig a Lenovo termékei és technológiája fontos elemei sportolói életemnek" – tette hozzá a világsztár.


A brazil labdazsonglőr nemcsak a pályán, hanem a számítástechnika terén is bizonyítja különleges képességeit. A képen Ronaldinho úgy nyomja le a J-billentyűt a kikapcsolt Lenovo notebookon, hogy közben oda sem pillant.

Azóta történt

Előzmények

  • Mélyül a Lenovo-Microsoft barátság

    Kínában már csak operációs rendszerrel együtt lehet PC-t gyártani – a Lenovo a Microsoftot választotta.

  • Amerika fél a kínai PC-ktől

    Az illetékes hivatal víziója szerint a Lenovo a számítógépeivel kémkedne az USA minisztériumaiban. Meglepő és mulatságos.

  • Európa lenyomta Amerikát

    Az európai PC-eladások első ízben körözték le az észak-amerikai mutatókat, a legdinamikusabban ugyankkor Ázsia fejlődik.

  • Kettős kinevezés a Lenovónál

    Januártól új kereskedelmi vezetőket állított a hazai Lenovo a végfelhasználói és a viszonteladói üzletág élére.