Mostantól a BSA védi a Graphisoftot is

Magyar taggal bővült a Business Software Alliance (BSA). A mai napon a Graphisoft, a 3D és 5D építészeti szoftverek fejlesztése terén piacvezető vállalat, csatlakozott az Üzleti Szoftver Szövetséghez, ezzel tízre nőtt a szervezet magyarországi tagjainak száma.

A Graphisoft a BSA tagsággal nemcsak piacvezető szoftvermegoldásai szerzői jogvédelmét szeretné biztosítani, hanem társadalmi szerepvállalása részeként támogatni kívánja a szervezet szerzői jogvédelemmel és a szoftvergazdálkodással kapcsolatos oktató és felvilágosító munkáját.

„Nagyon örülünk annak, hogy a Graphisoft csatlakozik a BSA-hoz. Fontosnak érezzük kiemelni, hogy a BSA sokféle szoftvercég képviselője Európában és a világon - a világpiacot vezető óriáscégektől egészen a gyorsan növekvő, helyi piacokról induló vállalatokig” – mondta Sebők Erzsébet, a BSA szóvivője. „A szoftverek illegális használata mérettől függetlenül, globális és lokális szinten egyaránt minden szoftvercéget érint. A BSA ezen a területen akar a vállalatoknak segíteni az oktatás, tájékoztatás és a szerzői jogvédelem és –érvényesítés eszközeivel ” – tette hozzá a szervezet szóvivője.

Azóta történt

Előzmények