A Nav N Go nő a leggyorsabban

A Deloitte elemzőcég minden évben összeállítja a Technology Fast 50 listát, melyre az elmúlt ötévi árbevétel-növekedésük alapján legjobban teljesítő közép-európai technológiai vállalatok kerülnek fel. A listán idén a magyar mellett lengyel, cseh, szlovák, román, bolgár, horvát, szerb, litván és észt cégek szerepeltek.

Az öt évnél fiatalabb vállalkozások – köztük a Nav N Go is – egy alkategóriában, a „Rising Stars” mezőnyében versenyeztek, ahol szintén az éves árbevétel alapján állították fel a sorrendet. Ebbe a rangsorba idén a magyar cégek közül egyedül a Nav N Go került be, az összesített, 10 ország szereplőit tartalmazó listán a nyolcadik helyet szerezte meg. Az elemzők szerint minden esély megvan arra, hogy a 3D-s navigációs szoftvert és játékokat fejlesztő cég jövőre előkelő helyre kerüljön a Technology Fast 50 fő kategóriájában is.

A „Rising Stars” díjat a szoftverfejlesztő vállalat ügyvezető igazgatója, Vahl Tamás vette át az október 20-án megrendezett budapesti gálán. E kategóriában az üzleti szoftvereket gyártó, horvát Multicom végzett az élen. A főkategória, a Technology Fast 50 győztese pedig az internetes portálokat üzemeltető, lengyel Netmedia lett, 7210 százalékos növekedéssel.

A Technology Fast 50 lista végeredményéből az is kiderült, hogy a szoftverfejlesztés kimagaslóan eredményes ágazat, hiszen a lajstromban szereplő sikeres cégek több mint fele ezzel foglalkozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények