Networkshop: élőben a Debreceni Egyetemről (péntek délelőtt is!)

Szerdán délelőtt kezdődött az NIIF Program keretében évente megrendezésre kerülő, a felsőoktatás, a tudományos kutatás és a közgyűjtemények adathálózati infrastruktúrájának és a rajta működtetett alkalmazások fejlesztése terén elért eredmények bemutatására és megvitatására szolgáló Networkshop 2010 konferencia. Hagyomány már, hogy minden évben más-más felsőoktatási intézmény ad otthont a rangos szakmai fórumnak, az idei évben a Debreceni Egyetem a soros házigazda.

A programok négy előadóteremben, hét szekcióban zajlanak, az IT café csütörtökön délután a „C” teremből ad ízelítőt a konferencia előadásaiból, először az adathálózati technológiák és fejlesztések, majd az alkalmazásfejlesztési és üzemeltetési technológiák szekciók előadásait vesszük át az oldalunkra élőben. (Frissítés! Péntek délelőtt a Hálózatbiztonság és hálózatmenedzsment, köztes rendszerek szekció előadásait közvetítjük.)

08:30
Erdősi Péter Máté – MELASZ
Elektronikus hitelesség e-társadalomban - mit, miért és hogyan?
09:00
Krasznay Csaba - HP Magyarország
Naplózás e-közigazgatási rendszerekben
09:30
Pásztor Miklós - PPKE ITK, ISZT
DNS egészség

Az NIIF Video on Demand portálján az élő adás mellékleteként a prezentációk is követhetők, így akik erre is kíváncsiak, kapcsoljanak át az nws.niif.hu weboldalra, ahonnan mind a négy előadóterem elérhető.

Kísérleti közvetítésünk sikere esetén a pénteki programból is csemegézünk majd néhány érdekességet, de készülnek beszámolóink is az idei Networkshop konferenciáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NIIF

Azóta történt

Előzmények