Networkshop a Debreceni Egyetemen

Windows 7 logóA Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI), a HUNGARNET Egyesület és a Magyar Internet Társaság rendezésében ma délelőtt megkezdődött az országos Networkshop konferencia. Az NIIF Program keretében ez a konferencia a felsőoktatás, a tudományos kutatás és a közgyűjtemények adathálózati infrastruktúrájának és az ezen működtetett alkalmazások fejlesztése terén elért eredmények bemutatására és megvitatására szolgál. Hagyomány már, hogy minden évben más-más felsőoktatási intézmény ad otthont a rangos szakmai fórumnak.

A konferencia három napja alatt 7 szekcióban mintegy 120 előadás keretében vitatja meg a részt vevő közel 400 szakember az adathálózati kommunikáció, illetve a számítógép-hálózati alkalmazások területén elért eredményeket és azok hatását a magyarországi informatika fejlődésére.

A rendezvény kiemelt támogatói (Cisco, Alcatel-Lucent, Elsevier, HP, IBM, Magyar Telekom, Microsoft, Synergon) a szekcióülés keretében adnak tájékoztatást az információs infrastruktúrához kapcsolódó hazai és nemzetközi eredményeikről, terveikről.

Az IT café is részletesen beszámol majd Debrecenből a péntekig tartó konferenciáról, olvasóink pedig már akár élőben (későbbiekben pedig videofelvételekről) is megtekinthetik az érdekesnek ígérkező előadásokat. A részletes program elérhető a Networkshop honlapján.

Elő közvetítések: A Terem - B Terem - C Terem - D Terem

  • Kapcsolódó cégek:
  • NIIF

Azóta történt

Előzmények