Országos turnén a T-Systems

Győr, Debrecen, Miskolc után idén még hat helyszínen, Szombathelyen (okt. 20.), Székesfehérváron (okt. 21.), Szegeden (nov. 3.), Szolnokon (nov. 4.), Pécsen (nov. 10.) és Budapesten (nov.12.) mutatja be a T-Systems – egy nagyszabású országos roadshow keretében – a kis - és középvállalkozások számára ajánlott Virtualoso szolgáltatásait.

Az informatikai szolgáltatásokat eddig elsősorban a nagyobb szervezeteknek nyújtó vállalat olyan megoldásokat is fejleszt, amelyekkel szándékaik szerint alacsonyabb költségek mellett, nagyobb biztonsággal állíthatják a hatékonyság szolgálatába a kisebb cégek is az IT-rendszereiket. A Virtualoso márkanév alatt a következő – fix havi díjért bérelhető – szolgáltatási csomagokból választhatnak a cégek: eMail, Server, Meeting és az online felületen elhelyezhető közös dokumentumok kezelését biztosító WorkPlace szoftver. A Virtualoso ügyfélszolgálata 1400 telefonszámon a nap 24 órájában segíti az ügyfelek munkáját.

A roadshow állomásain a szolgáltató szakemberei az alábbi, a kkv-ket mostanában egyre jobban foglalkoztató kérdésekre is igyekeznek választ adni:

  • Hogy lehetne olcsóbban üzemeltetni a céges levelezőszervert?
  • Hogyan tudna minden kollégám bárhonnan és bármikor hozzáférni a céges e-mailjeihez, hogy ne csak az irodában tudjanak dolgozni?
  • Hogyan dolgozhatnánk többen egy dokumentumban úgy, hogy közben ne kelljen a különböző verziókat levélben küldözgetni, és mindig a legfrissebbet keresni?
  • Hogyan tudnám csökkenteni a rengeteg idő- és pénzráfordítást, ami a személyes tárgyalásokra való utazásokkal jár?
  • Hogy lehet elkerülni, hogy váratlanul leálljon a céges szerver, és adatok vesszenek el?
  • És egyáltalán hogy lehet elkerülni a folyamatos fejlesztéseket, és az előre nem tervezett IT-költségeket?

A rendezvényeken a kkv-k személyre szabottan is kaphatnak tanácsokat, amelyeken egyúttal élőben is bemutatják a felkínált megoldásokat.

Azóta történt

Előzmények