Kinevezték a Pannon új kereskedelmi vezetőjét

Anders Jensen, a jövő hónapban Telenor névre váltó Pannon vezérigazgatója Sigvart Voss Eriksent nevezte ki a vállalat új kereskedelmi vezérigazgató-helyettesévé (CMO). Eriksen az április 30-i hatállyal személyes okokra hivatkozva távozó Laczkó Tóth Gergelyt váltja a pozícióban június 1-jétől.

A szakember 2008 és 2009 között a Pannon stratégiai vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett, de már 2001 óta dolgozik a Telenornál. Azóta több országban töltött be különböző pozíciókat, például Norvégiában, Pakisztánban (ahol a Telenor Pakistan kereskedelmi vezérigazgató-helyettese volt) és Indiában, ahol az elmúlt év során jelentős szerepet játszott a Telenor helyi leányvállalata, az Uninor elindításában. Sigvart Voss Eriksen a Telenor szerbiai és montenegrói leányvállalatának is igazgatósági tagja.

„Nagyon örülök, hogy újra csapatunkban üdvözölhetem Sigvartot. Biztos vagyok benne, hogy a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyetteseként kulcsszerepet játszik majd abban, hogy elérhessük célunkat, hogy az ország kedvenc mobilszolgáltatójává váljunk. Sigvart kiterjedt tapasztalatokat szerzett feltörekvő és érett távközlési piacokon, közöttük Magyarországon is” – idézi a kinevezésről szóló sajtóközlemény Anders Jensent.

Sigvart Voss Eriksen az Oslói Egyetemen végzett, majd a Norvég Műszaki Egyetemen szerzett MSc fokozatot.

Azóta történt

Előzmények