Nyerj élethosszig tartó mobil-előfizetést!

A Pannonból nemrég Telenorrá alakult magyar cég gőzerővel kampányol a szolgáltatás népszerűsítéséért. A legújabb akció valószínűleg az egyik legsikeresebb lehet: a „pesszimista magyar nép” közhelyre rájátszva a vállalat keresi Magyarország legszebb mosolyát, és a nyertes egy életre szóló ingyenes mobilos (telefon- és internet-) előfizetést nyer. (A Telenor optimizmusa persze határtalan, hiszen úgy vélik, hogy egy 16 éves nyertesnek még vagy 60 évig biztosítani tudják a szolgáltatást.)

Az akció során a Telenor dolgozói a fővárosban 50, vidéken 20 helyszínen keresik azt a bizonyos mosolyt. (Fordítva talán szerencsésebb lett volna.) A döntést a Smile Zenekarból Gönczi Gábor, illetve a Telenor ügyfélszolgálati igazgatója, Szabó Noémi, valamint a cég vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettese, Derek Ross fogják meghozni.

Emellett a cég azt is bejelentette, hogy „...az árvízkárosult családoknak nincs okuk a mosolygásra. Épp ezért 2010. június 11-én a 1749-es segélyvonalra beérkező hívásokat és SMS-eket a Telenor Magyarország megduplázza, függetlenül attól, hogy milyen hálózatból érkezik.”

Azóta történt

Előzmények