Szavazzon az Év Internetes Kereskedőjére!

Az idén is odaítélik az Év Internetes Kereskedője címet – adja hírül az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) hírlevele. A közönség által odaítélt díjra érdemes vállalkozásokra a www.evker.hu oldalon lehet szavazni 2007. október 21. éjfélig. Nevezhető és értékelhető minden olyan, termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül is értékesítő vállalkozás, amelynek magyarországi cégbejegyzése van, s magyar nyelvű honlappal rendelkezik – függetlenül annak típusától (webáruház, marketplace, vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb honlap – tehát nem a vásárló írja a megrendelő e-mailt!).

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül - többkörös elbírálás után – először kijelöli az általa legjobbnak minősített 10 e-kereskedőt, majd közülük azt az egyet, aki megkapja az Év Internetes Kereskedője-díjat. A zsűri többek között értékeli a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget stb. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

A díj ünnepélyes átadására november 8-án kerül sor. Az Év Internetes Kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, s az alapítók és a támogatók által felajánlott számos kedvezményt is igénybe veheti.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IVSZ

Azóta történt

Előzmények