Szorosabb együttműködés a Dell és a Red Hat között

Kibővíti együttműködési megállapodását a Dell és a Red Hat. A két cég az OpenStackre épülő nagyvállalati privát felhőalapú megoldást fog kínálni, így a Dell lesz a Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform első OEM gyártója. A Dell és a Red Hat továbbá közösen fejlesztik az OpenStack közösség kódbázisát is, és együtt dolgoznak a jelenleg bétaverzióban elérhető Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform 4 rendszeren, amely integrálja az OpenStack Havana, a Red Hat Enterprise Virtualization Hypervisor és a Red Hat Enterprise Linux 6.5 rendszereket.

A Dell a jövőben az alábbi projektekben tervez szorosabb együttműködést a Red Hattel:

- OpenStack Networking (Neutron) szoftveresen meghatározott hálózatkezelés, valamint szolgáltatásként kínált hálózatkezelés az illesztőeszközök, például hálózati illesztőkártyák között.

- OpenStack Telemetry (Ceilometer) OpenStack rendszerállapot-adatok biztosítása, amely a szolgáltatásfigyelést és az ügyfélszámlázási rendszereket támogatja.

A Dell Allience partnerként csatlakozik a Red Hat OpenStack Cloud Infrastructure Partner hálózatához, ami összeköti a vállalkozásokat és a technikai erőforrásokat a Red Hat OpenStack termékkínálatához igazodó külső technológiai cégekkel.

Azóta történt

Előzmények