A T-Home IPTV-n is elérhető a műsorarchívum

A televíziós csatornákkal történt megállapodásoknak köszönhetően immár a T-Home IPTV-szolgáltatásának előfizetői is válogathatnak az „archív tv” kínálatából. Így aki lemaradt kedvenc tévéműsoráról, vagy elfelejtette azt az IPTV – vagy az Interaktív Sat TV – elektronikus műsorújságján (EPG) keresztül rögzíteni, a szolgáltatásban megjelenő hat csatorna – RTL Klub, m1, ATV, Hír TV, valamint Life Network és Ozone Network – meghatározott tartalmait utólag is megtekintheti. A funkció a Közszolgálati csomag előfizetői, a társszolgáltatók ADSL-előfizetőinek nyújtott IPTV-szolgáltatások ügyfelei, valamint az üzleti előfizetők részére nem elérhető.

A szolgáltatásban például az RTL Klub alábbi, saját gyártású archív televíziós tartalmai nézhetők újra: Autómánia, Fókusz, Fókusz plusz, Hatoslottó, Házon kívül, Heti Hetes, Híradó, Infománia, Portré, Reflektor, Reggeli Csak Csajok, Showder Klub, A Széf, Törzsutas, Trendmánia. Az Archív TV havi előfizetési díja 490 forint, ezért korlátlan számú archív tartalom tekinthető meg egy hónapon keresztül a folyamatosan bővülő kínálatból. Ha valaki csak egy műsort szeretne megnézni, annak a szolgáltatás eseti kölcsönzési díja 50 forint. Ezért az összegért a műsorújság szerinti adás időpontjához képest 72 órán belül, a kölcsönzési időpontot követően 6 órán át korlátlan számban nézheti újra az általa kiválasztott műsort.

Az Archív TV az Interaktív Sat TV felhasználók számára annak tavaly novemberi bevezetése óta elérhető. A T-Home interaktív televíziós szolgáltatásai előfizetőinek száma nemrég meghaladta a 250 ezret – közölte a cég.

Azóta történt

Előzmények