Megújult a T-Systems és a Cisco budapesti központja

A T-Systems Magyarország új, Budafoki úti épületében megnyílt a FutureZone 2.0 innovációs központ – jelentette be ma a cég. A megújult centrum feladatköre a nemrég átalakult vállalat ügyfeleit célzó szolgáltatások fejlesztésére, valamint demó- és képzési tevékenységekre terjed ki.

A FutureZone-t új Cisco-technológiákkal szerelték fel, így egyebek mellett a Cisco TelePresence virtuális tárgyalóval, a Cisco Webex együttműködéses platformmal, a Cisco Unified Communications egységes kommunikációs rendszerrel és a Cisco UCS egységes adatközponti megoldással. A központban használt Cisco TelePresence tárgyaló révén a szakemberek a világ több mint 200 városával teremthetnek kapcsolatot és férhetnek hozzá a Cisco nemzetközi termék- és szolgáltatásfejlesztési támogatásához.

„A FutureZone elődje 2010-ben jött létre, azóta több jelentős fejlesztés került ki e műhelyből. Ezek közül a fontosabbak a Videogate, a T-Systems és a Cisco közös fejlesztésű, nyilvános videokommunikációs infrastruktúrája, illetve a hazai vállalatok számára havidíjas szolgáltatásként igénybe vehető Cisco Unified Communication (UC) egységes kommunikációs rendszer” – mondta a központ megnyitása kapcsán tartott eseményen Dalos Ottó, a Cisco Magyarország szolgáltatási üzletágának vezetője. A szakember hozzátette: a két vállalat közös fejlesztőmunkájának egyik legfontosabb célja, hogy a technológiákat a magyarországi igényekre szabják és elérhetővé tegyék a hazai vállalatok számára.

A FutureZone 2.0-ban a közeljövőben a következő területeken indulnak újabb fejlesztések: hálózati sérülékenységi esetek elemzése/elkerülése, e-Health és zöld IT (energiamenedzsment) – közölték a cégek.

Azóta történt

Előzmények