Újabb vezetőt igazolt a HP a Suntól

A HP ma bejelentette, hogy Mohai Gábort (38) nevezi ki a Technológia és Szolgáltatások Divízió (TSG) új kereskedelmi igazgatójának. A szakember 2007. szeptember 17-én csatlakozik a Hewlett-Packardhoz, Horváth Gábor feladatait veszi át.

Mohai Gábor 1992-ben az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerzett diplomát, 15 éve dolgozik az informatikai szektorban értékesítési és kereskedelmi területeken. A csatlakozást megelőzően a Sun Microsystems Kft. üzletág igazgatója, előtte partnerkapcsolati igazgató volt, ezt megelőzően pedig az IBM small and medium businesses szektor kereskedelmi igazgatója pozíciót töltötte be.

A Sun Microsystems volt a munkahelye Szkurka Jánosnak is, aki a HP államigazgatási üzletágának új igazgatója lett néhány napja, és Kristóf Judit is a Suntól érkezik a marketingmanageri posztra. A HP Magyarországnál több vezetőváltás is volt szeptemberben. A változások nem meglepőek, ha figyelembe vesszük, hogy a cégnek fél éve új vezetője van: Hegedüs Gábor, aki korábban a Sun Microsystems magyarországi leányvállalatát vezette.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények