Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz BBéci #21583 üzenetére

    Tehát akkor azt mondod, hogy esetleg nekem megérheti a kb. 100-150 ezres különbséget (hopp, az már 2x ár) a jobb típus.
    Persze ezek nyilvánvaló dolgok lennének, de itt erősen bennem volt az is, mi van, ha csak fölösleges szolgáltatásokat fogok venni 50-100 ezrekért.

    Talán mindenesetre mégis jobb lesz ez így nekem, hogy nem kell nap, mint nap szembesülnöm a plazma- LED kontrasztkülönbséggel, mert attól nagyon féltem, hogy fenn fog állni, ha esténként egy filmet elkezdek a nappaliban nézni LED-en, majd egy óra múlva elálmosodva úgy döntök, hogy inkább a hálóban folytatom a plazmán.
    Még lehet, hogy pár ismerőst megkínálok ezzel a TV-vel, de én is gondolkodtam, hogy pár nap múlva is vajon ennyire szörnyűnek fogom-e érezni, vagy csak most, hirtelen váltás után ilyen fura minden.
    Szóval a végén talán jobb lesz nekem, ha felköltöztetem a hálóba és megpróbálom nem ez alapján a tv alapján megítélni/ elítélni az összes LED-et és most már kicsit higgadtabb fogok tudni majd dönteni, hogy esetleg karácsony táján melyik komolyabb modellt hozzam el.
    Persze ez attól is függ, hogy mikor és mennyiért tudom eladni az 50"-es plazmám.

    Persze ránéztem az aktuális LG 60"-as plazma árakra, de azzal megint egy számomra ismeretlen, állítólag nem is annyira kiforrott tv-t hoznék haza, ami megint nem biztos, hogy hozni fogja azt a szintet, amit várok.

    De ha azt mondod, hogy a nagy Sonyban bízhatok nyugodtan és talán a pozitívumok megtartása mellett a fekete árnyalatok is újra meglesznek, ahogy megszoktam (kb.), akkor valahogy megcélzom az 55"-ös modellt legközelebbre.
    100 körül meglátjuk mennyire gyorsan lehet eladni egy 50"-es Samsungot manapság. Tegnap tettem föl, fél óra múlva máris írt valaki...
    A 42"-es Pana plazmát kb. egy hónapig hirdettem és 70k-ért ment el, szerintem az 50-esért a 100k elég reális ár. :R

Új hozzászólás Aktív témák