Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    válasz HagaNRG #21584 üzenetére

    CRT-ről váltanánk. Nappaliba egy LG 42LB650V menne, az jó is elvileg, a 100 Hz-es panel miatt meg a mérete miatt vennénk, plusz, hogy most olcsó.

    A hálóba viszont egy ilyen H5000-es Samsung-ot néztem ki énis, és bár még nem voltam tesztelgetni, de ezek után el vagyok bizonytalanodva erőteljesen.
    Hidd el amúgy énis úgy vagyok vele mint te, alig vannak elvárásaim. Főleg, mert CRT volt/van jelenleg mindenhol a házban. Nekünk lehet még tetszene is, de ezek után mindenképpen viszek pendrive-ot képekkel, filmekkel, teszt dolgokkal, és egy közeli nagy Tesco-ban megnézzük a dolgokat.

    Sajnos 100 000-nél többet biztos, hogy nem szánok TV-re ami a hálóba kerülne. Nem tudok, és ez a határ is olyan, hogy jobb ha közelében sem járok.

    Remélem nem hajtanak el, és megnézhetem alaposan a H5000-eseket, az említett LG-t, meg még (tudom, tudom) a Tesco-s Technika TV-re is kíváncsi vagyok. :B

    @ Sallala1978

    +1 (Sajnos énis így vagyok, és lassan itt tartok, vagy ott, hogy fogom magam, és nem veszek semmit ) Viszont a 6200-as széria azt olvastam jó, neked kevesebb a félnivalód.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák