Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Clemi #21644 üzenetére

    Ha utána olvastál volna, vagy megkérdezted volna a hátrányait elmondta volna minden hozzá értő hogy Smartban gyenge...Viszont a képe az idei modellek közül kategórián belül az egyik legjobb, és ugye az emberek többségének egy TV-n a kép a lényeg a többi csak körítés. A másik meg én egyik TV-n sem smártolnék alapból, mert egyik sem hozza azt a szintet mint egy PC/Notebook, rá kell kötni HDMI-vel, venni egy vezeték nélküli billt+egeret és csókolom. Én is úgy vettem meg az 55W829-et hogy már mindent tudtam róla, és azt kaptam amire számítottam, nekem eszembe nem jutna jelenleg eladni/lecserélni. A másik írod a "hangja szar", jó hogy sz@r, bármilyen lapos TV-t veszel az összesnek sz@r, 8-10W-os kis hangszóróktól nem kell csodát várni, aki már ennyit kiad egy TV-ért alap hogy vesz hozzá egy házimozit vagy egy hangprojektort.

    Persze a problémádat valamilyen szinten megértem, mert ha már benne van tény hogy ezek a funkciók is lehetnének jobbak, de ha mérlegelni kellene én inkább egy jó képminőségű TV-t nézek gyenge smárt résszel, egy jó smárt résszel de gyengébb képminőséggel szemben.

    Amúgy ha ennyire nem jön be, add el, ha akcióba vetted jó áron, 10 ezer bukóval eltudod adni simán, főleg karácsony előtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák