Új hozzászólás Aktív témák

  • DVB-T

    tag

    Panasonic TX48AS640E:
    Márkabolti 189.000Ft(webshopokban is van ennyiért), aki nem hülye az már 219.000-ért megveheti(ugye MM), Euronicsban már 265.00-ért meg lehet kapni :-), regisztráció után 5 év gari.

    Kép: nagyon szép, brutális fekete! Hátlap sima, a felszerelési pontok közé nem esik semmi, a fali konzolom sajnos csak 200x200, 300x300 vagy 400x400-at tudott, ez meg 200x400-as, de 4 új lyuk a konzolon megoldotta a problémát, most már 200x400-at is tud.
    Hang: nagyon jó, külön mély kiemelés is van, de jól állítható a magas és a mély külön is..
    3D szép, nem volt vele probléma, mivel műholdas beltérivel használom (Dreambox 800 HD SE), ennek távirányítóján az infó előhívásakor a tv automatikusan átáll a két egymás melletti képre 3D adásnál így olvasható az infósor, ennek eltűnésekor pedig visszaáll, a beltérihez talált 7 pana kód közül már az első beadása után vitte a távirányítója a tv-t is, így a finombeállítások(kép) után a gyáriak eldobhatóak (sz(m)art része nem érdekel)
    A képet finomhangoltam, fényt vissza, kontrasztot kicsit fel, színhőmérsékletet fel, sokkal jobb lett, mint a gyári, sztem azt el lehet felejteni, sok beállítási lehetőség van, mindet állítottam...
    A kép a gyengébb, kis sávszélességű SD csatornák túlnyomó részén messze szebb, mint ahogy azt a boltokban látni, nemtom milyen forrást használnak..A jobb SD adásokat szinte meg sem lehet különböztetni a kisebb sávszélű HD-któl..Jó forrással csodákra képes ez a teve...

Új hozzászólás Aktív témák