Új hozzászólás Aktív témák

  • Unteroff

    aktív tag

    Üdv!

    Nem nagyon ugrottam bele ebbe a LED Tv témába, nem is nagyon nézegettem semmit róluk, de tegnap szüleim vettek egy Samsung 40H6200-as LED 3D-s Smart tv-t a tacskóból (Most már befér a szekrénysorba egy 40 " is, mert a szekrény szét lett szedetve és följebb lett rakatva a polc). Még ismerkedem a kütyüvel, nem rossz a képe, de a hagyományos SD (asszem') adás kicsit elmosódós, illetve érdekes a megnövelt fps szám (legalább is úgy érzem, gyorsabban mozog a kép, no de mindegy). De lehet, be kellene szerezni egy hangfalat, mert nem a legjobb a Tv hangszóró.
    Megtaláltam a 3D funkciót, de a neten nem találok hozzá szemüveget (adni se adtak hozzá). Illetve találtam, de mondták, hogy csak hozzá való szemüveg jó, a többihez meg nincs említve, hogy a 2014-es TV-k jó. Kérdezem, csak aktív szemüveg jók ezekhez, vagy csak passzív? Ha az utóbbi, hol lehet találni, illetve melyik jó a TV-hez?
    Lehet, később valamikor beszerzek egy Külső HDD-t, így nem kell vacakolni DVD lejátszóval, de nem találok kompatibilitási leírást, csak annyit, hogy USB-s és saját tápegysége legyen.

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák