Új hozzászólás Aktív témák

  • Zephy

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár hónapja már keresgélek új TV-t, most nagyjából eljött az idő de azért lenne pár kérdésem.
    Alapvetően ezekre szűkült a kör.
    Jelenleg egy LG M2380D monitor tv-t használok valamivel több mint 2 méterről és bár kicsi meg nagyon alsó kategóriás egészen jó, ezért (és az árbeli előny miatt) az LG felé hajlok.
    Panákról és Sonykról is jókat hallani de árban nagyon az LG fölött vannak és nem tudom, hogy megérnek-e akkora felárat.
    A célfelhasználás filmnézés, konzolról játék illetve ritkábban SD adás, mindez nagyjából 3 méterről.
    3D kicsit számít, SMART egyáltalán nem (USB-ről menjenek a filmek és elég). Többen írták, hogy a 3D-nek nincs sok értelme mert hamar ráun az ember, ez teljesen igaz is lehet, de úgy vettem észre, hogy a jobb készülékekbe alapból bele kerül a 3D. Nyilván még 55"-nál van kivétel de 60"-nál szinte kizárólag ezt tapasztaltam.
    Ha viszont 3D lesz, akkor csakis passzív jöhet szóba.
    Jelenleg a 60-as LG LB650V felé hajlok, jók a vélemények róla, benne van a keretben, nagy amiben szinte mindenki egyet ért, hogy előnyös és egy árban mozog az 55-ös Pana és Sony modellekkel. (55-ös LG modellekhez 50-70 ezer felár, talán még megéri a méretért.)
    Ami érdemi különbségként feltűnt az LB671V és az LB650V között, hogy utóbbiban nincs Micro Pixel Control, ez funkció számít a gyakorlatban annyit, hogy az előbbi jobb választás legyen?
    Feltűnő még az ár. Még a tavalyi LA620S modellek is jelentősen drágábbak mint az idei LB650V, van valami nagy difije az ideinek vagy mitől ez a különbség?
    Más jellegű dolog, hogy közelítőleg milyen árcsökkentésekre lehet számítani mondjuk február elejéig-végéig? Megérné még kivárni azt a kb 2 hónapot vagy jelentősen már nem lesznek olcsóbbak?
    Utolsó kérdésként röviden, nagyjából helyesek a megállapításaim és jó a kinézett irány vagy valamit nagyon elnéztem/rosszul tudok, esetleg tudtok jobb alternatívát?

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák