Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Watt25 #29326 üzenetére

    Nem a kijelzőre kell fújni hanem a törlőre, innentől kezdve sehova nem folyik. :) 101 éves LCD pályafutásom alatt eddig még egyetlen egy vízcsepp sem került a kijelzőre, csak törlő segítségével. A vizet ajánlom tisztításra egy mikroszálas törlőkendővel. Makulátlanra tisztítható.

    (#29328) demmer123
    Foltot hagy, igen, de türelmesen tisztára lehet törölni. Tapasztalatom szerint minden monitortisztító nyomot hagy maga után ezért már eleve úgy kell törölni, hogy rögtön a száraz törléssel folytatjuk és akkor könnyebb megúszni a foltokat. Vizet használva nem lesz foltos, természetesen ugyanúgy kell adagolni ahogy ezek a tisztítók vannak és csak a törlőre, azaz szórófejessel egy-két "spricc" és mehet a törlés.

    (#29331) demmer123
    Csöpögő csap alá tartomés olyan 4-5 csepp elég egy 3 cm-es részen, természetesen nem vizezem a törlőt. A makacsabb foltokra ráviszem a törlő nedves részét és szépen letörlőm majd közvetlenül utána a száraz felével is törlőm mindaddig amíg makulátlanul tiszta nem lesz.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák