Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz PuMbA #33203 üzenetére

    Majd ha tényleg egymás mellett látod a két tv-t akkor fogsz csalódni a Samuban, konkrétan egy AS640-es és egy H6400-as közül döntőttem a Pana mellett, erősen jobb volt a Samunál, mindkettő otthoni körülmények között normálisan beállítva. Gyenge a Samu feketéje, a bőrszínek sincsenek a top-on, egyedül az input lag volt jobb, de az számomra érdektelen.

    (#33212) speed999
    Pont tegnap cseréltem ki a 2 tv-t, hogy kipróbáljam a dolgokat, LF5800 vs. LF650, nos, a váltásra akkor a legegyszerűbb ha kedvenceket veszel fel és akkor talán könnyebb egyébként a webOS nagyon lassú, Netcast lesöpri, de kajakra. És képminőségben elvileg az LF650-nek jobbnak kéne lennie, mégse az, pedig erősen szerettem volna azt nálam tartani de visszakerült az 5800-as. :)

    A upc direct epg-jére nem tudom a választ a kábeles upc-n teljesen rendben van az epg Magyaro-ra állítva, talán megpróbálkozhatsz egy másik országgal, hátha.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák