Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz blakey #34020 üzenetére

    Sonybol néztem egy 65xd9000es és 8000es tv-t is de zajosak voltak, pixeles, plusz csak a sorozatot látta a videón, az mkv filmet nem, mappák szerint még sem jelenítette a vinyot, plusz ahogy a srác navigált úgy belassult a rendszer hogy másodpercekre lefagyott. Az Euronicsban pedig nem is tudtam megnézni ezt a tv-t mert közölte az eladó hogy volt egy áramszünet amikor is elpukkant a Sony tv! Azért az nem semmi.

    Én úgy látom hogy az egyes márkák egyazon kategóriájú tv-jei között nem sok különbség van, nem tudják megváltani a világot. Sony, LG, Samu, Philips kb azonos technológiát használ más más fantázia névvel. Led tv-n nincs igazi fekete egyik gyártónál se VISZONT a Philips ambilight "csal" annyit hogy sokkal szebbnek látod a képet, mivel nincs korom sötét a tv körül így nem szembetűnő a fátyolos fekete. Apám 55colos Philipsén legalábbis így látom és döbbenetesen jónak érzem a képét a led tv-k között. Ezért választottam Philipset.

    Lehet hogy a Sony papíron jobb vagy szemre is picit de amikor beteszem a szobába a plazma helyére én látni fogom hogy az akkor se fekete hiába csúcs Sony. A Philips -nel ez nem szembetűnő. Plusz sokat dob az élményen az ambilight. (Szerintem)

    Amúgy pont nem a demó látvány érdekelt ezért vittem vinyot. A Samu ks7000nél az eladó se értette miért ilyen csúnya a kép. Nem vicc szaggatott a mozgás 15-20mp-nként és olyan képzaj volt mint mikor nincs adás csak itt a Jurrassic Park alatt.

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák