Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz V.Stryker #34575 üzenetére

    A nagy betekintési szög miatt IPS-t kellene nézned, de itt meg számíts a nem túl mély feketére (TV mögé/köré helyezett fénnyel némileg orvosolható), meg egy kis IPS glow-ra, ha túl közelről és/vagy nem szemmagasságból nézed a képernyőt.

    100 ezerig talán a tavalyi LG 32LF630/631/632 (talpakban, színekben van eltérés), vagy az idei LH6047 széria lenne a legjobb. De vigyázz, a 2015-ös modelleket szerelhetik VA panellel is. Ezt a boltokkal talán le lehet beszélni. A szériaszámból kiolvasható a panel fajtája. Ez a 2016-os elvileg fix IPS-es, legalábbis egyelőre.

    Kicsit gyengébb képminőséggel és esetenként más okos tv rendszerrel az LG ötös szériákból akár 40/42/43"-es is beleférne a keretbe. Ezekből viszont annyi van, mint a szemét. :)

    Általános jó minőségben, megfelelő garanciaháttérrel Samsung, Sony, Panasonic játszana még, de 100k alatt nincs túl jó termékpalettájuk. Ráadásul ezek a márkák általában VA panellel szerelik a készülékeiket, ami a betekintési szög miatt rosszabb választás az IPS-nél (bár a mostani VA panelek már egész jól teljesítenek ezen a területen is). Cserébe lennének mélyebb feketéid.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák