Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben01

    őstag

    Sziasztok!

    Van egy becsíkosodott samsung plazmám, amiről végre sikerült kiderítenem, hogy nem igazán gazdaságos a javítása (kijelző csere, már ha tudnak szerezni hozzá). Ezt a samsung szervíz és axlrose32 is megerősítette. Ennek "örömére" megemlítettem neki, hogy akkor a hétvégén a joy napok keretében (már ha érvényes a Sonyra is) rárepülök vagy 55W755-re vagy 55W809-re. Ha azt mondom, hogy nem volt nagy véleménnyel a Sony-ról,akkor finoman fogalmazok (samsung paneles, gagyi elektronikával,rohadt drága alkatrészekkel). Ő az LG-t javasolta. Nyilván ő szervízesként más szempontokat vesz figyelembe, mint az aki nézni akarja.

    Van-e 55ös méretben ajánlott LG, ami mondjuk nem túl bántó egy plazmához szokott szemnek? Vagy vegyem Sony-t aztán a garancia idő végén adjam el?

    Nyilván plazmát vennék, ha lehetne, de már csak használtak vannak, abból se túl sok és garanciás még kevesebb. Szívesen adnék akár egy Panáért 300 körül,de garancia nélkülit nem szívesen vennék, mert ha beszarik, mint most a samsungom, akkor nem lenne őszinte a mosolyom.

    http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.

Új hozzászólás Aktív témák