Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz jilian #41034 üzenetére

    Ha még soha nem volt a fejed vr, akkor bármi besza behugy lesz. A legszebb játékok a steames Half life alyx, az oculusos Asgard wrath, A karnage chronicles bizonyos pályái, a questen a 3d videók is elég jók (Quest tv), a moss az elején aranyos és könnyű, de nem tudok olyat aki végtolta volna, mert annyira nehéz lesz a tengerpart után, hogy flusztráló, lehet megpróbálom majd kontrollerel, a subnautica egy külön világ, csodálatos vr-al, a No man sky is nagyon szép, és beszippant.
    A gond az lesz, hogy sok embernek nehezen áll át az agya arra, hogy a szeme becsapja, megy egy virtuális világban, és közben meg egy helyben áll, és ez eleinte szédülést okoz. Erre találták ki a telportot, de egy csomó játék így játszhatatlan, tehát meg kell szokni a folyamatos mozgást. A moss pl. azért jó, mert ott nem magadat mozgatod, hanem egy kisegeret mint egy 2D-s platform játékban, és így nincs a szélüdés érzés.
    Szokni kell, kis etapokban indíts és ülve tuvább bírod a belső nézetes mászkálósokat, mert az első időben úgy fogsz dülöngélni mint egy részeg, ezen sokat segít ha kényelmesenleülsz, hátradőlsz, és úgy szaladgálsz, ezzel talán sikerül az agyadat ráállítani, hogy ne hiányolja a belső füled folyadékainak a mozgását.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák