Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Shodan #6825 üzenetére

    Ejj, A Dirt Rally az egyik legdurvabb VR jatek sokaknak. Ket oka van, nagyon hamar eszreveszed ha nincs eleg FPS es ki kell probalni meyik kameramozgas beallitas OK neked. Az Options -> HUD menuben van a "Vehicle Camera Motion" opcio, ott probald ki mindket lehetoseget. Az egyiknel a kamera mozok az autoval a masiknal fixalva van a horizontra es az autokabin mozog korulotted. Masnak itt mas felel meg, legtobben a fixalt horizontot birjak, de vannak akiknek pont az a nem jo.

    Grafikanal egy 970-el nem fog menni az Ultra, de konnyen kiprobalhatok az ociok mert a valtozas azonnali, nem kell ujrainditani semmit. Eleg ha megallsz az autoval valahol, eloszeded a menut es valtogatod az opciokat. Ha fut az Oculus Debug Tool akkor megnezheted az aktualis FPS-t. Innen menj vegig az elso 4 ponton: [link] es a Performance HUD-ot valaszd a 4-es pontnal. A tool-t utanna ne csukd be es inditsd el a jatekot. Ott lesz egy overlay az informaciokkal. Az ASW-t egyebkent a CTRL+NUM1 (disabled) es NUM4 (enabled) valtogathatod.

    Ha nem akarsz a 0-rol probalkozni a beallitasokkal akkor itt egy video amibol kiindulhatsz. Vive, de a kartya ugyanugy 970 mint a tied: [link]

    Autos jatekokbol eloszor inkabb a Project Cars es az Assetto Corsa-t ajanlanam. Nem mennek annyira gyomorra. Es a kormany animacio is ul ahogy kell :)

    Ha elmozditottad a szenzorokat akkor erdemes a room setup-ot megint futtatni. Lehet nem problemazik, de lehet igen.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák