Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisbatyu75

    tag

    válasz vampire17 #6028 üzenetére

    Ahogy olvasom a fórumot van akinek gond nélkül megy a GPS pozícionálás és van akinek nem. Én is sajnos az utóbbi csoportba tartozok. Amint egy program használni akarja a gps-t, elindul a villogó jelzés, hogy keres pozíciót, és amint talál, eltűnik a szimbólum, a térképen pedig (google maps, waze, i.O, mindegy) maradok egy helyben, míg csak nem ugrik a következő pozícióba véletlenszerű idő múlva. Próbáltam már a gps.conf-ot szerkeszteni, de ott nem memerek sokmindent piszkálni, csak a magyar time szervert állítottam be. Feltettem a sokak által javasolt GPS státusz programot, csináltam benne aGPS adat törlést majd frissítést, de ez sem segített. Tettem egy próbát a fasterGPS-el is de semmi eredmény.
    Kipróbáltam h1N1 V4-en és H1N1 V5.2-őn. Gyári és nova launcherrel is.
    Esetleg ha valami kisérletezés szükséges a hiba kereséséhez, megpróbálok mindent megtenni, hogy az egyébként nagyon jó ROM még jobb legyen.
    Ja és feltettem Bagyusz által valahol linkelt NetworkLocation.apk-t is, mert mintha ezzel kapcsolatban írt volna róla, de attól semm űködik.
    Sajnos nekem van olyan problémám is, hogy véletlenszerűen kilép programokból, egyszerre huzamosabb ideig nem tudok zenét hallgatni és böngészni, mert a háttérbe tett zenelejátszó programot gyakran kilövi.

    [ Szerkesztve ]

    mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700

Új hozzászólás Aktív témák