Új hozzászólás Aktív témák

  • bim

    veterán

    válasz thyeby #27767 üzenetére

    Nem vészes a lenyomás. Érezhető a gépen hogy még be kell kopnia. Azért kezdenek előjönni azok az apróságok ami miatt egy gép nagyot nő a szememben. Pl. az hogy késcserénél egyszerűen letekerem tövig a padot és ezzel rögzítem a reteszt is és szabaddá válik mindkét kezem. Vagy hogy ugyan csak 1x vettem ki kést belőle de az a halálom amikor annyira beszorul a patronba a marókés hogy ki kell szedni szorítóval együtt és úgy kell kiütnöm belőle. Ez itt elsőre lazult miközben a Makita rendszeresen eljátsza. Szóval kezdek én is beállni azoknak a táborába akiket meggyőzött ez a gép. Alapból elég kritikus vagyok mindennel szemben , de ha valami jó azt elismerem.
    Érdekes hogy a két műanyag terelőlemezt a talp oldaláról le akartam szedni de meglepődve tapasztaltam hogy nem veri rá annyira a forgácsot hogy attól ne lehessen látni a marási folyamatot. Valahogy olyan légörvény van ami miatt nem lesz azonnal dzsuvás.
    Egyenes kést keresnék bele 40-50mm hosszú munkatartományban 16-20mm átmérőben. Hol érdemes nézelődni és milyen árban van? :F

Új hozzászólás Aktív témák