Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    Jó napot

    A húsvéti időszakban volt néhány rendelésem itthonról és kintről is. Igaz hogy csak 1-1 rendelésről volt szó illetve a carclean esetében már a második, de ezek alapján merem ajánlani ezeket a helyeket.

    mi honnan jött, 

    gardenstyle.hu: Marolex permetezők, habosító, 15cm-es hosszabító szár

    Nagyon gyorsan intézték a rendelést, a szállítási idő 1 munkanap volt. A szállítási költség (MPL, utánvéttel) mindennel együtt valamivel 2000 ft felett volt, de mivel más hazai forrásokhoz képest itt jobb áron találtam meg ami kellett, így ez bőven kompenzálta a dolgot. 

    waxworld.nl: Grit Guard gurulós alátét vödörhöz, Carpro InnerQD, 250ml-es szórófejes flakonok Canyon szórófejjel, Microfiber Madness Delimitt mosókesztyű, fekete Snappy grip markolat vödrökhöz.

    Innen ez az első rendelésem, ahogy olvasgattam és tapasztaltam is, minden csomaghoz adnak valami apróságot ajándékba. Egy mikroszálas kendő, applikátor stb. 100 EUR feletti rendelés esetén már nincs külön postaköltség, de alatta se vészes. Húsvét miatt 10% kedvezmény (kupon) volt mindenre ami nem eleve akciós áron volt fent. A carclean-hez hasonlóan ők is a PostNL-el küldik a csomagot, amit itthon az Express One vesz át és szállít ki. Német és osztrák pontokat érint az útvonal. Szállítási idő 4-5 munkanap. 

    carclean.com: Gamma Seal fedél, Dirt Lock betét vödörhöz, kék Snappy grip markolat, Bilt Hamber Auto-Wash autósampon, Bilt Hamber Touch Less előmosó, P&S Xpress Interior Cleaner, Gyeon Tyre Cleaner

    Kedvenc forrás, Bilt Hamber termékeket keresve akadtam rájuk. Több, számomra fontos márka megtalálható itt így sokminden egy helyről beszerezhető. Profi csomagolás, gyorsaság és ha esetleg probléma lenne, akkor is úgy állnak hozzá, hogy mindenki elégedett legyen a végén. Szállítási idő 4-5 munkanap. 

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák