Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz theporcupine #31848 üzenetére

    Mindegyik terület más, de mondjuk 2-X napokat rá lehetett volna szánni a művtöri meg egyéb mellett. Vagy előbb elkezdeni a gépkezelési alapokat, mert amilyen hosszú az egész, úgy jahh. Meg persze némi önképzés és gyakorlat sem árt, ahogy többieket faggattam vagy éppen végzős OKJsok sírtak, abból nekem az jött le, hogy sokat nem is értettem miért megy el rá, ha ennyire nem érdekli vagy nem akar vele foglalkozni.

    Azt nem tudom ki mond nagyobb állatságot, mert max. másodkézből hallok dolgokat, azt meg lehet a nebuló értette félre, de volt olyan előadás ahol nem ismerték a rekeszsort, rosszul magyarázták el a RAW/JPG/fényképezőn beállított stílusok összefüggéseit, fotójogban 1-2 alap dolog is teljesen félremegy, vagy éppen még Még a Mikrosat vezére is azzal jött, hogy 20 éve szakmában van és Ő tudja azt amit, majd tart róla 1-2 napos előadást, oszt persze ki vagyok én, hogy kioktassam. Aztán mikor megjelent pár nálam nagyobb nevű meg MTI fotós és egyéb, és közölték, hogy debiza igazam van, akkor gyorsan mindent kitörölt. Van ez így.

    Soknál érezni, hogy nem követik a technikai újítás vagy nem ismerik a MILC vonalat, de ezekről sokan sokat írtak és persze végtelenségig lehetne egymást köpködni ide meg amoda.

    Nehéz ügy.

Új hozzászólás Aktív témák