Új hozzászólás Aktív témák

  • padi68

    senior tag

    Sziasztok, kezdőként kérdezlek benneteket:

    adott egy garmin etrex 20 as készülék erre hogyan tudok útvonalat letölteni?

    Vagy melyik az az egyszerű program amivel magam is kitudom jelölni hogy merre mennék?

    Itt egy gyalogos túráról lenne szó ami mezőkön is átvezet....

    köszönöm Á :R

    ÚTVONAL

    Győr - Pannonhalma
    A Széchenyi térről, a bencés perjelség elől indulunk. A templomból kilépve balra kell fordulni, majd a második sarkon ismét balra, így megérkezünk a Baross Gábor útra, amin egészen a sétálóutca végéig megyünk. Itt átkelünk a kereszteződésen és átmegyünk a hídon a vasút fölött, majd a végén balra fordulunk és utána jobbra, hogy a Bartók Béla úton (később Szent Imre út) haladjunk a városból kifelé. Egészen sokáig megyünk egyenesen ezen az úton, keresztül a 82-es út körforgalmain is, amíg el nem érjük a Kismegyeri út kezdetét. Itt ezen haladunk tovább, majd a végén balra és aztán jobbra fordulunk a Szőlős utcára, ahol rövidesen megérkezünk az új templomhoz.

    A templomtól továbbindulva az utca végén balra, majd jobbra fordulunk az Őrhely utcára, majd ott az első utcán (Lesvár utca) ismét balra kanyarodunk. Ez az utca kivisz a Sági út (8222-es út) mellé, ahol egy rövid ideig haladhatunk a párhuzamos Palotai utcán, majd a végén egy földúton, ami hamarosan kikanyarodik a Sági útra, innentől ezen folytatódik az út. Ez egy forgalmas út szűk padkával, úgyhogy legyünk óvatosak. Nem sokkal azután, hogy elhagytuk az autópálya felüljáróját, a jobb oldalon élesen visszafelé bekanyarodunk egy földútra. Ezen haladunk egy darabig az autópályával párhuzamosan, majd miután egy hídon átkeltünk a Pándzsán, élesen balra kanyarodunk és a patak mentén megyünk tovább, végig annak bal partján maradva. Ennek a hosszú szakasznak a végén elérkezünk egy hídhoz.

    A hídon balra fordulunk, majd rövidesen jobbra egy keréknyomra, ami egy újabb egyenes szakasz kezdetét jelenti. A végét akkor érjük el, amikor becsatlakozunk egy széles kavicsos útba, amin jobb felé indulunk el. Az első lehetőségnél balra fordulunk, majd amikor egy elágazáshoz érkezünk, ismét balra. Innen ismét hosszan egyenesen haladunk, majd az egyenes végén jobbra és aztán balra fordulunk, így érkezünk meg a Vörösmarty utcán Győrságra. Az utca vége felé átvághatunk átlósan a focipályán, hogy a Faluhely térre érve megpihenhessünk, ami erre kiválóan alkalmas, mivel van közkút, fagyizó/söröző és árnyék is bőven.

    Innen az eddigi irány folytatásában, az Öreg utcán indulunk tovább. Amikor ez elfogy alólunk, a sárga kereszt jelzést kezdjük követni, ami körbekerüli a pincéket a domboldalban, majd egy váratlan visszafordulás után felkanyarodik annak tetejére. Az ösvény innentől jól követhetően halad a dombok gerincén, később becsatlakozik egy kavicsos útba. Egy idő után ismét a házak mellé érünk az Ámánd utcán, amiről jobbra fordulunk a Kossuth utcára. Ez hamarosan elkanyarodik balra, de mi egyenesen folytatjuk utunkat a turistajelzésen, be az erdőbe. Így érkezünk meg az apátsági domb aljába. Itt az aszfaltos úton felfelé indulunk, elhaladunk a Viator étterem és a turistafogadó épület között, majd ízlés szerint a szerpentinen vagy a kerítés másik oldalán, az arborétumi úton megyünk felfelé, amíg meg nem érkezünk az apátság elé.

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68

Új hozzászólás Aktív témák