Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz megint én #25650 üzenetére

    Hitbox: egy CS-snek magyarázzam mi az? Talán itt is mellé kell lőnöd, hogy beadja? Nem. Egyszerűen a találat regisztráció késik a netes késés miatt. Ez van akkor amikor a szerverek nem találhatóak meg minden országban széles körben elérhető állapotban. Ne játssz olyan szerveren ahol fostalicska pingüekkel van tele.

    WAR: ez a játék önmagában alkalmatlan igazán komoly csaták lejátszásához mivel alapvetően egy igazán élvezetes harchoz nem elég 5-5 ember többet meg összeegyeztetni elég nehéz és macerás. Battle recorder és Spectator módra egyetlen okból volna szükség, hogy a sok nyamvadék csalót ki lehessen szűrni, legalább is a bénábbakat, de erre nem lenne szükség, ha nem lenne ennyire korcs a mai játékos társadalom jó része. Maga a warozás vesztette el rég a lényegét. A többségnél arról szól, hogy alázza meg minél jobban a másikat és sok esetben minden eszközt bevetnek azért, hogy ez sikerüljön. Kevés az olyan csapat akik igazán Fair módon játszanak. De ezt CS-ben is tapasztalhattad eleget.

    Nem mondom, hogy tökéletes a játék, sőt. Borderlands2 óta el sem indítottam, de amit itt néha művelnek egyesek az kiveri a biztosítékot.

    De szerintem menj vissza a kődobálással azonos nehézségű CS-hez, jobb lesz neked is meg nekünk is.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Aktív témák