Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    válasz buherton #1990 üzenetére

    Az Óbudai Műszaki Egyetem nem hangzik rosszul, csak vannak gazdasági képzések is. Be kéne akkor ide is biggyeszteni a Gazdaságtudományi szót. :D

    "az Óbudai Egyetemet és egyben az ország második egyetemét Zsigmond király alapította meg 1395-ben, majd alapította újjá 1410-ben. Tervei szerint a hatályos felsőoktatási törvény alapján 2010-ben, az Óbudai Egyetem újraalakításának 600 éves évfordulóján alakulna meg az ország második egyetemének szellemiségét továbbvivő, új Óbudai Egyetem."

    Jájj, ez nagyon kijött nekik, de vajon tényleg így volt? :)
    Ez a szellemiség-továbbvivősdi színtiszta marketing szöveg. Szerintem.
    (Amúgy meg már van egy Zsigmond Király Főiskola arrafelé, úgyhogy kicsit húzós az ügy. Nem tudom, mi a ZSKF vezérelve, de lehet, hogy ezzel az OE-vel kifogják majd a szelet a vitorlájukból.)

    Egyébként ez már régi téma, 2004-ben, a BSc - érzésem szerint - beerőltetésénél is már emlegették, hogy tervezik a mesterképzést. Márpedig ahol mesterképzések bevezetésére készülnek, ott egyetemet akarnak. Csak akkor még arról hallottam két tanárt diskurálni a folyosón, hogy el kell dönteni, mik akarnak lenni: BMF vagy "kis BME". Azóta nyilván változott egy-két dolog. Pl. mi ez az új központi épület? Ezt hol építik?

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák