Új hozzászólás Aktív témák

  • Cartman002

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy olyan problémám lenne, hogy fél év után végre kikapcsoltam az itthoni serveremet hogy kifújjam belőle a port, viszont visszalapcsolni már csak egyszer tudtam.
    Betöltött a Debian, Torrentfluxba berakosgattam újra a letöltéseket, szépen el is indultak, közben FTP-n keresztül fájlokat másoltam róla egy másik gépre. Itt egy furcsa dolog történt, ugyanis a TotalCommander a bejelölt 4 fájlból csak 2-t szedett le. Gondoltam megpróbálom újból. Bemegyek a könyvtáramba, üres. Ezután újra csatlakoztam FTP-vel a könyvtáramhoz, de megint üres. Ezután nyomtam egy restartot, és vártam. Már el telt 10 perc de a server gép még mindig nem akart megjelenni a hálózaton. Rákötöttem a monitort, és azt látom, hogy ''Disk check error'' vagy valami ilyesmi, és hogy nyomjak Ctrl+D-t a folytatáshoz. Folytattam, betöltött a rendszer. Bemegyek a mappámba, hosszasan tölt, de semmi. Ezután fogtam és beraktam a Windowsos gépbe a vinyót. Ott egyszerűen kifagyasztotta a gépet az, amikor a mappámat akartam megnyitni. Ezután egy USB-s házon keresztül rákötöttem még a laptopra is, mert azon is Debian van, hátha mondd rá valamit. De semmi. A mappa továbbra is üres. Mi okozhatja ezt a problémát? A vinyó ment volna tönkre, vagy egyéb probléma van, és egy esetleges újraformázás / telepítés megoldaná a gondot? Túl fontos adatok nincsenek az adott mappában, az adatbázisokat meg a wwwroot-ot sikerült lementenem. Viszont ha tudtok valami megoldást arra, hogy hogyan szerezzem vissza a fájlaimat, azt megköszönném.
    Elnézést ha kicsit össze-vissza van, de késő is van meg ideges is vagyok.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Szerk: amikor először nem jött be a mappa, akkor a torrentek még mentek, amik szintén ebben a mappában vannak. Érdekes :S

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák