Aktív témák

  • Ilsyde

    őstag

    válasz Nordic #26606 üzenetére

    60-as barbár meg 60-as wizard után egyértelmu hogy az utóbbival sokkal konnyebb játszani. De olyan szinten hogy az már nevetséges. Jelenleg annyi a kulonbség a két karim kozott hogy a barbinak picit tobb az armorja meg a HP-ja, viszont kisebbet is sebez.

    A wizard meg ugyanúgy felcsapja ám magára a valag armort adó cuccokat (mert nincs strengthez kotve a használatuk), ugyanúgy kap egy csomó vitát felszerelésbol, resistjei alapból magasabbak az int miatt, a képességei nagyobbakat és/vagy teruletre sebeznek, nem vernek szét mert távolról lovoldozol de ha melléd áll a mob akkor sincs gond mert majdnem annyi armor/hp/resist van rajtad mint a barbáron (vagy bekristályozod magad aztán uthetnek).

    Persze, lehet mindkettovel haladni... de nem mindegy hogy potikat szlopálsz meg ossze-vissza halsz és sikítva rohansz AH-ra, vagy elnyomsz pár blizzardot meg hidrát aztán míg csoportostul halnak a mobok addig konyvet olvasol ládákat nyitogatsz nagy unalmadban. Ezzel most le is írtam a normal-nightmare-hell játékmenetet, levetítve mindkét kasztra.

Aktív témák