Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz nofi #27647 üzenetére

    Monkkal a kétkezes felejtős, használj két egykezest a brutál dps miatt hellen, infernon pedig pajzsot és egykezest a túlélés miatt. (bár én most infernon is két egykezessel megyek)
    Dual wield-el a guardians path is sokkal jobb, kétkezes mellé nem túl hasznos.
    A healing mantra egyre kevésbé lesz hasznos, a dodge mantra erősebb, pláne az armor miatt.(eddig én sem így gondoltam, de infernon bebizonyosodott)
    Lashing tail helyett a wave of light-ot használtam, sokkal erősebb, bár infernora azt is kivettem, többet ér a plusz védelem, mint a támadás most már.

    Hell vége felé próbáld meg lecserélni a cuccaidat all res-esekre és akkor felszabadul egy passzív slot, a one with everything helyett betehetsz mást.(vagy az allres felett stack-elj valami mást és akkor továbbra sem rossz)

    Mystic ally-ból nekem messze a legjobban az air jött be. Nagyon jó a sweeping wind aurája, pláne az enyémmel együtt. Egy breath of heaven után szanaszét olvad mindenki úgy, hogy oda sem kell ütnöm. Ráadásul szép csöndben tölti a spiritemet is. Ugyan meg szokott halni, de csak 25 spirit frissíteni. Nekem mondjuk inferno act 1-en nagyon szépen el van egyedül is.

    A life on hit-el az a baj, hogy az a mennyiség, aminek már van is értelme, borzasztó drága, az alatt meg tök felesleges.
    All res, dodge, armor és minél több dps, nekem ez jött be.

    Legalábbis eddig:)
    Infernon most löktem le magdi anyust a lépcsőn, egyszer sem tudtak megölni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Aktív témák