Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    Na játszhattam 2 órát én is a game-val. Sajnálom, hogy nincsen beta-m, esetleg ha valaki megunta már akkor gondoljon rám plíz. :R
    Szóval a wizarddal kezdtem, mert a feleségemnek nagyon bejön :) itt mozizott mellettem. Jó és erős class feelinges vele játszani.
    Játszottam a monkkal is, nagyon jól tud aoe-zni.
    Indítottam egy witch doctort is, nekem az a karakter nem jött be, idegen a játékstílusa. Maxon volt a generálható karakterek száma de nem volt 1 witch doctor sem közöttük, nem egy népszerű class. Az elején ráadásul sztem gyenge is.
    Sajna nem volt időm további karaktereket felhúzni így belogoltam azokkal amit mások otthagytak, hát a barbár az omg... az nagyon brutál. Végigugráltam és aoe-ztem a pályát vele max. hp-n.
    Ami fura volt, az a dps számolása.
    Ha volt a kezemben egy 10 dps-es kard meg egy pajzs, a pajzsot kicseréltem egy 9 dps-es fegyóra, akkor kevesebb lett az overall dps-em, mint 1 fegyóval. Fura.
    A 2 óra alapján nem tudom eldönteni milyen karaktert indítanék, de witch doctort tutira nem. Wizard is nagyon op, de a szívem kicsit a meele felé húz, tehát vagy barbár bagy monk... vnem tudom.
    Amúgy a monk nagyon népszerű lesz sztem, mindenki azt gondolta, hogy nem, közben meg itt is sokan azzal akarnak kezdeni, meg a teszt-accon is sok monk karakter volt.

    execute93:
    caltrops?
    60%-al lassítja ami belemegy.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák