Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz kasza blanka #11026 üzenetére

    Azt kifelejtetted a mondatból, hogy a DIGI-nél a mobil 25 bruttó. A vezetékes, ami nem DIGI-s számon végződik, az meg fentebb pár HSZ-szel megtalálható a kérdező által beírva.

    Szakadás: DIGI oldaláról szakadás igen-igen ritka. Ahogy elindult a házban, utána rövid időn belül volt egy-két érdekes jelenség (tartott vagy 5-10 percig), az sem igazán szakadás-jellegű volt, azóta semmi. Behangolták a hálózatot, azóta atomstabil. A szakadások nagy részének oka inkább júzer oldali, általában hardver gondok, kisebb része szolgáltató általi.
    Forgalomra úgy vettem észre, nagy ívben tesznek. 1-2TB torrent feltöltésem elő szokott fordulni, és én még nem vagyok extrém eset. :) Amíg a csőbe (optikába) belefér, addig nem is fognak szólni érte.

    Dictator^: ha LCD/plazma tv, de nincs benne DVB tuner, a digitől bérelhető, vagy megvásárolható set top box HD és SD kivitelben is, így a jobb képminőségről nem maradsz le, bár csak HDMI-n lesz tökéletesen azonos a beépített tuneres megoldásnál. Ha képcsöves TV, akkor is érdemes az SD box, egyrészt, mert több a csatorna DVB-n, másrészt az analóg jel minden hátránya kiküszöbölhető (zajosodás, szellemkép, interferencia, stb...)

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák